Permanente Make-Up
Permanente Make-Up
Permanente make-up biedt uitkomst in het drukke bestaan van véél vrouwen (en mannen!). Met behulp van deze behandeling wordt de natuurlijke schoonheid benadrukt middels het aanzetten van ogen en wenkbrauwen op een natuurlijke wijze. Op elk moment van de dag ziet u er dus stralend uit! Zie voor meer informatie mijn pagina over permanente make-up.
Schoonheid
Schoonheid
Dit album bevat foto’s van schoonheidsbehandelingen waarbij een mooi resultaat bereikt is. Zo ziet u bijvoorbeeld duidelijk het verschil wat het epileren en verven van wimpers en wenkbrauwen met de uitdrukking in het gezicht doet. Voor prijzen van de diverse schoonheidsbehandelingen verwijs ik u graag door naar mijn prijslijst.
Bruidskapsel en opsteken
Bruidskapsel en opsteken

Via dit album kunt u een indruk krijgen van bruidskapsels gecreëerd door Skincare & Hair. Daarnaast bevat dit album kapsels gecreëerd voor gala’s en andere speciale gelegenheden.

Bent u nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Voor meer informatie en prijzen verwijs ik u graag door naar mijn pagina over bruidsarrangementen.

Dames en Heren Kapsels
Dames en Heren Kapsels

In dit album zijn dames- en herenkapsels opgenomen, gecreëerd door Skincare & Hair. Naast kapsels vindt u hier ook foto’s van haar kleur creatie’s. Regelmatig zal het album worden aangevuld met creaties en van de nieuwste kleur trends. Voor prijzen van de diverse kappersbehandelingen verwijs ik u graag door naar mijn prijslijst.