Bruidsarrangement

Fantastisch! U gaat trouwen, allereerst van harte gefeliciteerd! Op die dag staat u in het middelpunt en u wilt er daarom perfect uitzien. Bij Skincare & Hair kunt u terecht voor bruidsarrangementen bestaand uit vakkundig advies, uw bruidskapsel, uw bruidsmake-up en alles op het gebied van schoonheid. Hierdoor is het mogelijk om een compleet bruidsarrangement te boeken bij Skincare & Hair. Voor een impressie van arrangementen verzorgd door Skincare & Hair verwijs ik u graag door naar mijn portfolio.

Hoe gaan wij te werk?

Ongeveer vier á acht weken voor de grote dag maken wij een afspraak om te kijken wat uw wensen zijn. Tijdens deze afspraak laat ik mogelijkheden en variaties zien wat er allemaal mogelijk is met uw wensen. Dit doen wij door middel van het maken van een proef bruidsmake-up en een proef bruidskapsel. Hieruit volgt een geheel op uw wensen afgestemd bruidsmake-up en bruidskapsel waarbij u zich prettig en helemaal zichzelf voelt.

Losse componenten

Wilt u geen gebruik maken van een bruidsarrangement maar enkel van losse componenten? Dan is ook dit uiteraard mogelijk. Zo kunt u kiezen om alleen een bruidskapsel of alleen uw bruidsmake-up door Skincare & Hair te laten verzorgen.

Verzorging op locatie

Op uw huwelijksdag is het mogelijk om uw bruidskapsel en/of bruidsmake-up te laten verzorgen bij u thuis of op locatie. Ook familieleden en gasten kunnen die dag gebruik maken van mijn diensten. Dit dient wel van te voren bij Skincare & Hair bekend te zijn in verband met de tijdsplanning.

Arrangementen

Hieronder kunt u een keuze maken uit vier arrangementen. Voor alle arrangementen geldt dat ze aan te vullen zijn met losse componenten. Komt u er niet uit of heeft u meer informatie nodig? Neem dan vrijblijvend contact met mij op door te bellen, mailen of via het contactformulier.

Bruidsarrangement 1 – €74,95

Bruidsarrangement 2 – € 134,95

Bruidsarrangement 3 – € 194,95*

Bruidsarrangement 4 – € 259,95*

Voor prijzen met een sterretje(*) geldt dat de haarlengte, hoeveelheid te gebruiken product(en) en de totaal benodigde tijd de prijs bepalen. Doordat de benodigde tijd per bruidskapsel erg verschild, zijn de arrangementen met een sterretje(*) vanaf prijzen. Voor een prijsindicatie kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.

Reiskosten

Wanneer u kiest om uw bruidsarrangement op locatie te laten verzorgen wordt een reiskostenvergoeding berekend. De reiskosten bedragen € 0,23 per kilometer.