SKEYNDOR BEHANDELINGEN

De Skeyndor behandelingen zijn speciaal samengestelde behandelingen. Hierdoor kan gerichter en efficiënter worden gewerkt om specifieke problemen aan te pakken en resultaten te behalen. Wilt u meer informatie over één van de Skeyndor behandelingen, wilt u advies of wilt u een behandeling boeken? Twijfel dan niet om contact op te nemen. Dit kunt u telefonisch doen of via het contactformulier.

Power C + Brightening Antioxidant à 60 Minuten - € 75,95

Behandeling die richt zich op het neutraliseren van vrije radicalen en het verhelderen van de teint. Vitamine C, bekend als krachtige antioxidant, stimuleert de celstofwisseling en de collageen productie. De huidteint wordt helder, gelijkmatig en egaler. Deze verkwikkende behandeling geeft een snelle energie boost aan de doffe, vermoeide en door de zon aangedane huid.

Power Hyaluronic à 60 Minuten - € 75,95

Een vochtregulerende behandeling op basis van hyaluronzuur. Deze krachtige vochtbinder herstelt de natuurlijk vochtgraad van de huid en maakt de huid met (droogte)lijntjes en rimpeltjes weer comfortabel en volumineus. Deze behandeling is geschikt voor elk huidtype en verbetert de algehele huidconditie. De huid voelt soepel en glad aan en verkrijgt een vitale en gezonde uitstraling.

Aquatherm Behandeling à 75 Minuten - € 75,95

Remineraliserende behandeling voor de (over)gevoelige huid op basis van thermaal bronwater die de weerstand van de huid vergroot. Het vocht herstellend vermogen van de opperhuid wordt ondersteund en de gevoelige en beschadigde huid is weer rustig en comfortabel.

Skeyndor Mannen Behandeling à 75 Minuten: Express Energizing - € 65,95

Express Energizing Professional Speciaal gericht op de gestreste en vermoeide mannenhuid. Verzacht tekenen van veroudering en maakt de huid energiek, vitaal en resistent tegen de invloeden van buitenaf. Maakt de huid sterker en zorgt voor een gladder scheerresultaat.

Skeyndor mannen behandeling à 75 Minuten: Intense Hydrating - € 65,95

Deze behandeling richt zich op het herstel van de juiste huidbalans, vult de vochtdepots aan en reguleert de talgproductie. De door externe agressies, zoals scheren, geïrriteerde huid wordt gekalmeerd, gematteerd en krijgt een gezonde, sterke uitstraling.