PARAFFINE HANDPAKKING

Wegens de kou kunnen de handen héél droog worden, zelfs met nare kloven. Een paraffine handpakking biedt hierin dé oplossing. Daarom vanaf nu een hand paraffine pakking te boeken bij Skincare & Hair.

Wat is een paraffine pakking?

Paraffine handpakking is een behandeling die de handen hydrateert en voed met een direct zichtbaar en voelbaar resultaat. Voor de pakking wordt aangebracht, wordt er allereerst een handcrème ingemasseerd. Door de warmte van de pakking kan de handcrème diep in de huid dringen.

Wat doet een paraffine handpakking?

Deze warmte therapie zorgt ervoor dat de bloedsomloop gestimuleerd wordt. De paraffine zorgt ervoor dat de huid van uw handen elastischer wordt en super zacht aanvoelt! Het werkt verzachtend bij personen met schrale handen, kloven of winterhanden, reuma of artrose.

Hoe gaat het in zijn werk?

Allereerst wordt er een handcrème ingemasseerd en worden de handen één voor één in het warme parffinebad gedompeld. De paraffine stolt direct en de handen worden afgedekt met plastic, daar overheen gaat een badstofhandschoen om zo de warmte te behouden. Door de warme paraffine, die de huid helemaal afsluit, gaan de poriën openstaan. Op deze manier kan de handcrème goed intrekken. Als laatste stap wordt de paraffine verwijderd en voelen de handen zijdezacht aan.

Paraffine behandeling