LASH LIFTING

Zeg maar gedag tegen de wimperkrultang en mascara's. Met behulp van lash lifting geniet u zes tot negen weken lang van prachtig gekrulde wimpers. Indien gewenst kunnen de wimpers geverfd worden in de door u gewenste kleur. Lash Lifting kan om de acht weken worden toegepast. De behandeling duurt ongeever 50 á 60 minuten.

Wat is Lash Lifting?

Lash Lifting is een professionele wimper lifting behandeling welke de eigen natuurlijke wimpers lift vanaf de wortel. De techniek zorgt ervoor dat uw wimpers omhoog gelift worden. Hierdoor krijgt u een verfrissende en sprekende blik. Met behulp van siliconen pads worden de wimpers gelift. Door de pads kunnen alle wimper haartjes worden behandeld. Een wimperkrultang en/of mascara's worden hierdoor overbodig. Lash Lifting is toepasbaar op alle wimper soorten, dus zowel op korte als lange wimpers.

Voordelen van Lash Lifting:

Hoe werkt het eigenlijk?

Voorafgaand aan de behandeling mag er geen mascara worden gedragen. Uw wimpers worden voor de behandeling goed gereinigd, dit alles voor een perfecte hechting van de wimper vloeistof. Vervolgens worden er siliconen pads op uw oogleden geplaatst, de dikte hangt af van de gewenste lift. De wimper haren worden aan de siliconen pads bevestigd. Het permanent vloeistof wordt nu aangebracht, dit blijft tien tot vijftien minuten zitten afhankelijk van de dikte van de haren. De laatste stap is het aanbrengen van wimper fixeer gel. Dit blijft weer tien tot vijftien minuten zitten waarna de lift is voltooid. Het Resultaat is gedurende zes tot negen weken zichtbaar.

Nazorg eerste 24 uur na Lash Lifting behandeling:

Na de behandeling oxideert de permanent nog na waardoor na onzorgvuldige nazorg een minder mooi resultaat kan ontstaan.

Contra Indicaties Lash Lift

Veiligheid staat voorop. In een aantal gevallen is het helaas niet mogelijk om een Lash Lifting behandeling toe te passen:

Prijs:

De prijzen voor lash lift behandelingen zijn als volgt:

Voor meer informatie of het boeken van een afspraak kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Lash lifting