A DEAM COME TRUE!

April 2017 is het allemaal van start gegaan, ik werd eigenaresse van mijn prachtige zaak Skincare & Hair. Destijds een hele uitdagende en spannende stap maar een stap waar ik super trots op ben dat ik de uitdaging ben aangegaan.

Onwerkelijk!

Het is nog een beetje onwerkelijk maar een droom die in 2020 uit komt waar ik enorm naar uit kijk! In het voorjaar 2020 krijgen ik en mijn vriend Ronald een nieuw woonadres in Grijpskerk en tevens krijg ik de mogelijkheid tot werken op ons woonadres. Super tof! Wat heb ik hier enorm véél zin in en wat heb ik hier naar uitgekeken! Ik ben zo dankbaar dat ik deze stap na een kleine 3 jaar kan zetten.

Wanneer?

Wanneer de verhuizing wat betreft de werkzaamheden van Skincare & Hair precies plaats gaat vinden staat voor nu nog even open maar uiteraard houdt ik jullie hiervan op de hoogte. Tot die tijd ben je van harte welkom op de Aykema Burchtstraat 10A in Grijpskerk. Voordat dit alles gerealiseerd kan worden moet er zeker nog even geklust worden. Op de locatie worden straks namelijk zowel schoonheidsbehandelingen als kappersbehandelingen gegeven dus alles kan onder 1 dak worden verzorgd.

Voor nu zijn wij al heerlijk bezig met de leuke voorbereidingen van dit alles maar nogmaals, ik houdt jullie uiteraard op de hoogte van deze super leuke tijd!

Liefs,
Thessa 

Thessa